www. Salsa Maastricht .nl

Organiseert u binnenkort een feest voor uw bedrijf, familie, een vrijgezellenfeest of zomaar?

Salsa Maastricht Logo verandert uw feest in een zwoele, swingende salsahappening! Salsa en merengue, de vrolijke Cubaanse muziek met haar opzwepende ritmes neemt je mee in de feestvreugde. Salsa is een verzamelnaam voor verschillende soorten dansen en ritmes. De Afrikaanse slaven brachten hun muziek mee naar Cuba, waar die zich vermengde met Spaanse ritmes. De muziek brengt de sfeer mee van wuivende palmbomen, witte stranden, zwoele avonden en gebruinde lichamen die soepel bewegen.
Van een workshop tot de complete invulling van uw avond, wij kunnen het verzorgen.
Heb je iets te vieren, bijvoorbeeld een verjaardag, een vrijgezellenfeest of ben je zomaar een dagje uit met je collega's, dan is het meedoen aan een workshop Salsa erg leuk! Hieronder ziet u enkele mogelijkheden.

Workshops

Een workshop betekent dat je in een relatief korte periode iets leert en in dit geval is dat natuurlijk Merengue en Salsadansen. Het is heel interactief dus ideaal om elkaar op een andere manier te leren kennen.
In de workshop Merengue gaan we uit van het absolute basisniveau. De passen zijn relatief eenvoudig. De deelnemers kunnen zich dan ook, met de figuren uit de workshop en een beetje fantasie, al snel helemaal uitleven op de dansvloer. In de salsaworkshop leggen we de basis uit van de Cubaanse stijl. Salsa in haar puurste vorm. Zoals de tango uit ArgentiniŽ komt, komt de Salsa van Cuba.

Salsaworkshop

Wij regelen de locatie in Maastricht, wij verzorgen de workshop van ca. 1 uur inclusief 2 heerlijke cocktails én een ervaren docent. Jullie maken kennis met de basisprincipes van de Salsa en Merengue én de muziek. Jullie docent is een echte entertainer die van deze workshop een uitbundige en aanstekelijke happening maakt. Laat je verrassen!

Wij kunnen ook een Tapasbuffet verzorgen. Eerst lekker dansen en aansluitend Tapas eten, allemaal op 1 locatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Shows

Wil je nu meer weten? Bel of mail voor informatie.

Tropical party's

Op verzoek kunnen wij ook een compleet feest organiseren. Muziek, cocktails, hapjes, aankleding, eventueel gecombineerd met een show en/of een workshop. Maak je wensen kenbaar en wij vinden er de juiste oplossing bij.

Kookworkshops

Geen zin in salsa, maar wel in lekker eten? Wij kunnen ook een kookworkshop organiseren. Beide workshops kunnen gelijktijdig plaatsvinden.

Salsalessen

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor salsalessen op vrijdag in D'n Hiemel. Meer »»

Salsa Maastricht Logo
Manon Machiels
T +31(0)648771395
info@salsamaastricht.nl
www.salsamaastricht.nl

  Site developed by JLGsoft