www. Salsa Maastricht .nl

Bericht 1 t/m 10 (van 103) Schrijf in gastenboek

Deborah03-04-2012
Zoals gevraagd een kleine feedback.

De workshop was super! Nabil heeft dit heel goed gedaan en heeft ons goed gemotiveerd! We hebben er zeker wat van opgestoken en de "e;bride to be"e; was in de wolken.

Wij hebben op het einde van de sessie aan Nabil gevraagd of hij een kleine demonstratie kon doen van hoe het dus moet zijn als je ervaring hebt en hij heeft dit met plezier gedaan.

Misschien een kleinde tip van dit in het begin te tonen aan de groep, zodat hun mond openvalt zoals de onze ;-)

Rest er mij u nog hartelijk te bedanken en zal zeker niet nalaten mijn belgische kennissen in te lichten over jullie workshop.

Groetjes
Deborah

Woetsjtok Brunssum16-01-2012
www.woetsjtok.nl
Vrijdag 20 januari draait DJ Jarzino uit Amsterdam op een Latin House party in Liveclub Woetsjtok in Brunssum! Hij is de DJ van de afterparty van het Woetsjtokfestival (juli 2010). Er komen vele stijlen muziek voorbij.. Start 20u, gratis entree.

Leo Vitor17-09-2011
www.facebook.com/#!/leo.vietor
Jammer, dat er op dit moment een inschrijvingsstop is.

LIANNE!12-08-2011
De salsa op bergrust was weer een echt ouderwets feestje! Heerlijk. We zien uit naar de volgende! Manon, bedankt voor de perfecte organisatie! LL

Roger Weijenberg03-06-2011
Testbericht

LIANNE!29-04-2011
SALSA OP BERGRUST??

Hoi Manon,
Ga je dit jaar ook weer salsa in de openlucht organiseren op chalet Bergrust. Dat zou echt super zijn! We hebben er zin in!
L.

Mirjam29-04-2011
Het was een geslaagde avond, de workshop was erg leuk.
Ook het eten was goed. Ik zal het mensen zeker aanraden!

MvG

Mirjam

Willy04-11-2010
Dag Manon het was helemaal SUPER, we hebben vreselijk veel lol gehad en het was precies zoals ik me voorgesteld had.
Enorm bedankt, ook aan Fransisco en Floor. Leuk hoor om zo met je hele gezin bezig te zijn, we hebben er nog lang over nagesproken en we hebben de pasjes en draaien allemaal nog wel een keer doorgeoefend (later, in de kroeg met ng een drankje :-)
WIlly

Sylvia26-08-2010
Hallo Manon,

Ik zou je nog even laten weten hoe we de salsa-workshop ervaren hebben.

Wij hebben ons kostelijk geamuseerd tijdens de workshop en aansluitend genoten van de heerlijke Tapas-maaltijd. We hebben flink gedanst, heerlijke cocktails gedronken en vooral veel plezier gehad! We hebben zelfs staan zweten! Ook heeft niet iedereen evenveel dansritme wat ook wel weer hilarisch is! De workshop is voorbij gevlogen!
Het viel bij iedereen in de smaak en vooral ook bij mijn dochter.
Iedereen kijkt er met veel plezier op terug. Het was een goede start voor een leuke gezellige avond.

Ik wil je/jullie dan ook van harte bedanken voor deze geslaagde middag. Mocht iemand ook een salsa workshop willen doen, dan zal ik je zeker aanbevelen.

Groetjes
Sylvia

Robin26-08-2010
Ciao Manon, k de 2e en 3e salsa op Chalet Bergrust waren een groot succes! Ondanks de regen zondag jl. heb je toch honderden salsadansers blij gemaakt! Ik hoop dat het vrijdag bij Caf Lure ook een succes wordt en de weergoden je goed gezind zullen zijn. Manon, we zijn blij met je openluchtactiviteiten. Tot gauw weer! Robin.

| Next »»
  Site developed by JLGsoft